Om het team van informatica te vervolledigen is het Koninklijk Meteorologisch Instituut op zoek naar een dynamische, gemotiveerde medewerker(ster).

Taakomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor en/of zal instaan voor:

• Het beheer van het stock en de inventaris van het informaticamateriaal
• Het onderhoud van het informaticanetwerk en van de informaticazalen (fysieke installatie van het materiaal, opruimen, trekken van kabels,…….)
• Het tekenen en up-to-date houden van de informatica-infrastructuurplannen (netwerk, zalen, racks,……)
• Het op zich nemen van de reservediensten van de informaticaoperatoren, in geval van onvoorziene tekorten in deze ploeg (enkel dag dienst 7u –19u). De hoofdtaak van deze dienst bestaat eruit toezicht te houden op de informaticainfrastructuur, de operationele processen en de aanvragen van de gebruikers.


Aanbod

Een startbaanovereenkomst (jonger dan 26 jaar) van niveau C voor bepaalde duur.

Bovendien kan u, als personeelslid van de federale overheid, gratis gebruik maken van het openbaar vervoer.


Hoe solliciteren?

Schrikt u niet terug voor een uitdaging en u bent in het bezit van een diploma van hoger secundair onderwijs (technisch of algemeen) of een diploma hiermee gelijkgesteld, bent u jonger dan 26 jaar en werkzoekende?
Dan kan u uw cv sturen samen met uw motivatiebrief en het bewijs dat u werkzoekende bent t.e.m. 31 maart ter attentie van Nancy Ackerman via mail : nancy.ackermans@meteo.be of via post : Ringlaan 3 B-1180 Ukkel.