23° 35°     Zwakke wind

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht


Vandaag verwachten we opklaringen maar soms ook vrij veel wolken. Plaatselijk en vooral na de middag ontstaan er warmteonweders die hier en daar behoorlijk wat neerslag kunnen veroorzaken en eventueel ook hagel. Het blijft zeer warm met, afhankelijk van de breedte van de opklaringen, maxima van 30 tot 35 of 36 graden. De wind waait meestal zwak tot soms matig uit veranderlijke tot oostelijke richtingen. 's Namiddags ontstaat er aan de kust opnieuw een zeebries uit het noordoosten.


Vanavond en volgende nacht blijft het opnieuw zeer zacht met pas naar woensdagochtend toe temperaturen tussen 18 en 23 graden. Het is wisselend bewolkt met nog steeds lokale onweershaarden, vooral dan 's avonds. Plaatselijk kan er veel neerslag vallen en eventueel ook hagel. De wind waait zwak of matig uit het oosten tot het zuidoosten.


23° 33°     Zwakke wind

Vooruitzichten voor woensdag


Woensdag is het nog vrij zonnig, maar onstabiel met in de loop van de dag een toenemende kans op lokale onweersbuien. Het wordt opnieuw zeer warm met maxima tussen 28 graden in de Hoge Ardennen en 34 of 35 graden in het centrum of plaatselijk wat meer. De zuidoostenwind waait zwak of matig. Aan zee draait de wind naar het noordnoordoosten.