12° 27°   Matige wind

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht


Deze namiddag krijgen we nog altijd veel zon en droog weer. In de namiddag ontwikkelen er zich enkele stapelwolken, vooral in het oosten van het land. Het is warm met maxima van 20 graden in de Hoge Ardennen tot 27 graden in het centrum. De wind waait overwegend matig uit oost tot noordoost. Na de middag steekt er aan de kust opnieuw een matige tot vrij krachtige zeebries op uit noordoost tot noordnoordoost. Lokaal kunnen er windstoten voorkomen tot 50 km/h.Volgende nacht is het licht tot soms gedeeltelijk bewolkt over het oosten van het land. Minima van 5 tot 15 graden. Er waait een zwakke tot matige wind uit oost tot noordoost, of uit veranderlijke richtingen.


15° 23°   Matige wind

Weersverwachting voor morgen zondag


Zondag blijft het droog en zonnig met enkele wolkenvelden. De maxima liggen tussen 19 graden in de Hoge Ardennen en 24 graden in Laag- en Midden-Belgiƫ. De wind waait meestal matig uit oost tot noordoost. Aan de kust ontstaat er in de namiddag een vrij krachtige zeebries zodat daar de temperaturen niet hoger uitkomen dan zo'n 19 graden.

Zondagnacht is het licht tot wisselend bewolkt en is het droog. Minima tussen 7 en 14 graden bij een zwakke tot matige oosten tot noordoostenwind.