13°     Zwakke wind

Weersverwachting voor morgen zondag


Morgen worden er opnieuw wolken gevormd en wordt het gedeeltelijk tot zwaarbewolkt. In het oosten kunnen er enkele buitjes ontstaan. Elders blijft het meestal droog. De maxima schommelen tussen 9 graden aan zee en op de Ardense hoogten en tussen 12 en 14 graden elders. De wind is zwak tot soms matig uit noord tot noordwest.


Tijdens de nacht van zondag op maandag blijft het gedeeltelijk tot soms zwaarbewolkt. Wat lichte regen of enkele buien verspreiden zich vanuit het oosten over het land. Plaatselijk kan er mist of lage bewolking gevormd worden. De minima liggen tussen 2 en 6 graden. De wind is zwak uit noord tot noordwest of uit veranderlijke richtingen.


14°   Zwakke wind

Vooruitzichten voor maandag


Na het optrekken van het lokale ochtendgrijs wordt het maandag wisselvallig. We krijgen opklaringen en stapelwolken en kans op enkele buien, die plaatselijk kunnen vergezeld zijn van een donderslag. Aan de kust blijft het waarschijnlijk droog met meer zon. De maxima schommelen tussen 11 graden op de Hoge Venen en 15 graden in het centrum van het land. De wind is zwak uit noordelijke of veranderlijke richtingen.