15° 20°   Matige wind

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht


Deze namiddag wisselen wolkenvelden af met opklaringen. Plaatselijk zou er nog een buitje kunnen vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De maxima liggen tussen 15 graden in de Hoge Venen en 20 tot 21 graden in het westen. Er staat een meestal matige wind die krimpt van westelijke naar zuidelijke richtingen.

Vanavond neemt vanuit het westen de bewolking toe. Vooral in het noordwesten kan er wat regen vallen. 's Nachts wordt het overal meestal betrokken en op het eind van de nacht kunnen er vooral in het centrum en westen van het land enkele buien vallen. De minima liggen tussen 10 en 16 graden bij een zwak tot later matige zuidenwind.


14° 17°     Matige wind

Weersverwachting voor morgen dinsdag


Dinsdag zijn er in de voormiddag enkele plaatselijke buien mogelijk. Vanaf de middag bereikt een vrij actieve regenzone ons land in het westen en trekt vervolgens oostwaarts over ons land. Aan de kust is een onweer niet uitgesloten. Het zal in de namiddag meestal betrokken en regenachtig worden. Op het eind van de namiddag wordt het droger in het westen en verschijnen er enkele opklaringen. We halen 14 tot 19 graden bij een matige tot aan zee en in de Ardennen vrij krachtige wind uit zuidelijke richtingen. Rukwinden tot 50 km/u zijn mogelijk.

Dinsdagavond en -nacht wordt het wisselend tot zwaarbewolkt met wat regen of enkele buien. De minima schommelen tussen 10 en 14 graden bij een matige tot aan zee soms vrij krachtige wind uit het zuidwesten.


14° 17°     Matige wind

Vooruitzichten voor woensdag


Woensdag is het wisselvallig met soms intense buien die door het land trekken. De maxima schommelen tussen 13 en 18 graden. Er waait een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.


13° 18°     Matige wind

Vooruitzichten voor donderdag tot maandag


Donderdag is het vaak zwaarbewolkt met perioden met regen of buien, vooral 's namiddags. Maxima rond 18 graden. Matige zuidzuidwestenwind.

Vrijdag is het wisselend bewolkt en vaak droog. Maxima rond 18 graden bij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

Zaterdag blijft wisselvallig met enkele buien, vooral aan de kust. Maxima rond 17 of 18 graden.

Zondag zou het zwaarbewolkt worden met vrij veel regen. Maxima rond 16 à 17 graden. Vrij veel wind met rukwinden rond 70 km/h.

Maandag wisselvallig met kans op enkele buien en maxima rond 17 graden.