13° 24°

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht


Deze ochtend is het zonnig met wat hoge wolkenvelden. Geleidelijk neemt de bewolking toe, maar het blijft overal droog. Aan zee is het al snel vrij zonnig en geleidelijk krijgt ook de ganse westelijke helft van het land nog best wat zon te zien. In het oosten duurt het waarschijnlijk tot 's avonds vooraleer de wolken optrekken. De maxima liggen rond 17 of 18 graden in de Hoge Venen, rond 20 graden aan zee en tussen 21 en 24 graden in de meeste andere streken. De wind is eerst zwak en veranderlijk en wordt geleidelijk zwak tot vaak matig uit west tot noordwest.


Vanavond is het op de meeste plaatsen licht bewolkt. Later neemt de bewolking toe en in het tweede deel van de nacht gaat het licht regenen, vooral in het noordoosten en het oosten van ons land. De minima liggen tussen 13 en 17 graden. De wind is eerst zwak uit zuidwest tot west, maar wordt in de loop van de nacht matig uit het noordwesten.


16° 20°

Vooruitzichten voor donderdag


Morgen is het zwaarbewolkt met af en toe wat lichte regen en/of enkele buitjes, vooral dan in de oostelijke helft van het land. 's Namiddags wordt het overal droog met opklaringen vanaf de kust. De maxima liggen tussen 16 of 17 graden aan zee en in de Hoge Venen en 20 graden in het centrum bij een matige, en aan zee vrij krachtige, noordwestenwind.