12° 18°     Zwakke wind

Weersverwachting voor morgen dinsdag


Morgen begint de dag in het oosten nog zwaarbewolkt en regenachtig maar wordt het in de loop van de voormiddag droog met enkele opklaringen. Elders wordt het wisselend tot soms zwaarbewolkt en is het eerst droog. Na de middag zijn enkele buien mogelijk in het westen, in de late namiddag ook in het centrum. Het is vrij zacht met maxima van 14 tot 19 of 20 graden, afhankelijk van de zonneschijn. De wind waait zwak tot matig uit west tot zuidwest.


Dinsdagavond en in de nacht naar woensdag wordt het wisselend tot soms zwaarbewolkt en vallen er hier en daar enkele buien maar de meeste tijd is het droog. Hier en daar vormt er zich nevel of tijdens bredere opklaringen ook mist. Op de Ardense Hoogten kan dan weer laaghangende bewolking het zich bepreken. De minima liggen tussen 8 en 13 graden bij een zwakke of matige zuidwestelijke wind.


13° 18°   Zwakke wind

Vooruitzichten voor woensdag


Woensdagochtend is er vooral in de Ardennen kans op mist. Elders is het wisselend tot zwaarbewolkt met vooral in het westen opklaringen. In de loop van de dag wordt het overal meestal zwaarbewolkt en kan er plaatselijk wat lichte neerslag vallen. De maxima liggen tussen 14 graden in de Hoge Ardennen en 19 graden in het centrum. De wind waait matig uit het zuiden.