Vandaag
  Matige wind

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht


Deze namiddag verwachten we vooral aan zee en in de zuidoostelijke helft van het land nog enkele buien. Op de Ardense hoogten valt er mogelijk wat smeltende sneeuw of korrelhagel. Een plaatselijke donderslag is niet uitgesloten. Ook elders is een bui mogelijk maar blijft het vaak droog met opklaringen. Maxima van 2 of 3 graden op de Ardense hoogten tot 8 of 9 graden in het westen van het land. De wind waait meestal matig, op de Ardense hoogten en aan zee af en toe vrij krachtig, uit zuidzuidwest. Rukwinden van 50 tot 60 km/h tijdens de buien.

Deze avond wordt het tijdelijk droger in het binnenland met opklaringen in het centrum maar in het zuidoosten lage wolken die plaatselijk het zicht kunnen beperken. Aan zee blijft een bui mogelijk.
In de loop van de nacht trekt een nieuw buienlijn van west naar oost over het land. Op de Ardense hoogten kan er wat sneeuw vallen. Aan de kust en in het noordwesten van het land is een donderslag mogelijk.
De minima liggen tussen -1 graad in de Hoge Venen en +6 graden aan zee. De wind waait matig uit zuidwest, aan zee later ruimend naar west tot noordwest.


Morgen
  Matige wind
Donderdag
  Matige wind
Vrijdag
  Matige wind
Zaterdag
  Matige wind
Zondag
  Matige wind