14° 16°

Weersverwachting voor morgen maandag


Maandag wordt het overal zwaarbewolkt met eerst regen bij tussenpozen. In de loop van de dag gaat het in het centrum en oosten van het land harder regenen, in het westen wordt het dan droger. We halen maxima van 8 graden in de Hoge Venen tot 17 graden in het westen. De matige zuidwestenwind ruimt naar het noordwesten. Aan zee waait er een vrij krachtige tot krachtige noordwestelijke wind met rukwinden tot rond 50 à 60 km/u.


Maandagavond en in de nacht van maandag op dinsdag blijft het in het oosten van het land zwaarbewolkt met regen, in de Ardennen lokaal veel regen. In het centrum zijn er eerst nog perioden van regen en wordt het later droog met opklaringen vanaf het westen. In het westen blijft het droog met opklaringen en bewolkte perioden. De minima liggen tussen 7 en 12 graden in het binnenland en liggen rond 14 graden aan zee. De wind wordt in het binnenland matig uit west tot noordwest. Aan zee waait er een matige tot vrij krachtige noordwestelijke wind.


13° 18°

Vooruitzichten voor dinsdag


Dinsdag wordt het gedeeltelijk tot soms zwaarbewolkt met enkele lokale buien. Het is vrij zacht met maxima van 15 tot 20 graden. De wind waait zwak tot matig uit west tot zuidwest.