Zwakke wind

Weersverwachting voor morgen dinsdag


Morgenochtend is het grijs met vooral in het centrum en het westen nevel en mist, die lokaal kan aanvriezen. Ten zuiden van Samber en Maas verschijnen er brede opklaringen maar elders blijft de lage bewolking hardnekkig hangen. De maxima schommelen tussen 1 en 5 graden. De wind is zwak uit veranderlijke richtingen.


Dinsdagavond en -nacht blijft het licht bewolkt ten zuiden van Samber en Maas. Elders vaak grijs met opnieuw vorming van nevel en aanvriezende mist en kans op gladde wegen. Minima tussen +2 graden aan zee en -5 graden in de Ardennen. De wind blijft zwak uit veranderlijke richtingen.


-2°     Zwakke wind

Vooruitzichten voor woensdag


Na een koude nacht met op vele plaatsen nachtvorst, start woensdag met ochtendgrijsheid. In sommige streken is motregen mogelijk en dit kan in de ochtend tijdelijk bevriezen. In Belgisch Lotharingen zijn gedurende het grootste deel van de dag brede opklaringen mogelijk. De maxima liggen tussen 2 en 3 graden in de Ardennen en 7 en 8 graden aan de kust, bij een overwegend zwakke wind uit veranderlijke richtingen of uit noord tot noordoost.