Assistent boekhouding – startbaanovereenkomst niveau C - Werving (M/V/X)

Functiebeschrijving

Als assistent van de boekhouding staat u in voor het analyseren van de gegevens op basis van technieken en methodes eigen aan het domein teneinde conclusies te formuleren en verdere verwerking mogelijk te maken.

 

Als contactpersoon - controleur van de dienst boekhouding gaat u concrete vragen van klanten beantwoorden teneinde hen correcte informatie aangaande de uitgaande facturen en de betalingen aan leveranciers te verschaffen.

Als beheerder zal u instaan voor de verwerking van de inkomsten en uitgaven (inboeken van bestelbonnen leveranciers- en klantenfacturen, voorbereiden van betalingen ... ).

Als administratief medewerker zal u instaan voor het versturen van rappels, het bijhouden van de lijsten.

Als ervaren gebruiker zal u uw kennis ontwikkelen en de ontwikkelingen in het domein volgen teneinde concrete verbeteringen voor de analysemethodes voor te stellen (bijdragen tot het optimaliseren van de procedures.) …

 

Profiel

 

  • Basis kennis van Windows
  • Goede communicatieve vaardigheden …..

Opgelet! Vetgedrukte technische vaardigheden worden voor deze functie als uiterst belangrijk beschouwd. Het gewicht hiervan in de eindscore is belangrijker.

 

Een goede motivatie voor het uitoefenen van deze functie is ook belangrijk!

Plus punten 

  • Kennis van de tweede landstaal

Het KMI biedt een startbaanovereenkomst aan van bepaalde tijd (6 maanden), eventueel verlengbaar in de weddenschaal C1 (24851.03 – 34936.65 bruto geindexeerde jaarwedde) in de dienst boekhouding.

Hoe te solliciteren

Als je geïnteresseerd bent in de functie, en je bent jonger dan 26 dan kun je je CV samen met je begeleidende brief opsturen, alsook een kopie van uw middelbaar diploma (of gelijkgestelde) sturen ter attentie van mevrouw Muriel Borremans  vóór 31 october 2021 per e-mail muriel.borremans@meteo.be, of per post Ringlaan 3 1180 Ukkel.

Cookies opgeslagen