Weer

Weer voor de komende dagen

Laatste update: 19/02 12.00 u.

Dinsdag

Vanmiddag kunnen we genieten van een mooie dag met brede opklaringen en soms enkele stapelwolken of wat hoge bewolking. Het blijft meestal droog. De maxima schommelen tussen 6 of 7 graden op de Hoge Venen en 10 of 11 graden in Vlaanderen. De wind is meestal matig uit westzuidwest en wordt vanavond zwak.

Vanavond

Vanavond en vannacht blijft het droog met meestal hoge en middelhoge bewolking. De minima dalen tussen 0 en 5 graden. De wind is zwak tot soms matig in het westen uit zuidwest tot zuidzuidwest.

Woensdag

Morgen blijft het droog en is het meestal gedeeltelijk bewolkt. De maxima schommelen tussen 7 en 12 graden bij een matige wind uit het zuidwesten.

Vanavond en vannacht blijft het droog met brede opklaringen en soms enkele wolkenvelden. De minima liggen tussen 0 en 5 graden. De wind is zwak tot soms matig uit het zuidwesten.

Donderdag

Donderdag wisselen wolken af met zonnige perioden. Het is zacht met maxima tussen 9 graden op de Hoge Venen en 14 graden in Vlaanderen. De wind is meestal zwak uit zuidwest, ruimend naar west.

Vrijdag

Vrijdag wordt het meestal zonnig met enkele wolkenvelden. Het wordt opnieuw erg zacht met maxima tot 16 graden voor het centrum van het land. De wind is zwak uit zuid tot zuidoost.

Zaterdag

Zaterdag is het zonnig met maxima tussen 11 en 15 graden. De wind blijft zwak uit zuidoostelijke richtingen.

Zondag

Zondag blijft het vrij zonnig en rustig. De maixma schommelen rond 12 of 13 graden bij een zwakke wind uit noord tot noordoost.

Maandag

Maandag komen er mogelijk tijdelijk wat meer wolken maar het blijft droog. De maxima schommelen tussen 9 en 12 graden.