18°

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht


Deze namiddag neemt de bewolking toe maar het blijft waarschijnlijk droog tot het einde van de dag. De maxima variëren van 15 graden in de Hoge Ardennen tot 18 à 19 graden in Vlaanderen. De wind zal over het algemeen matig zijn uit het zuiden tot zuidwesten.Vanavond wordt het zwaarbewolkt maar het blijft nog droog. Komende nacht zal een regenzone langzaam ons land binnentrekken vanaf de kust en tegen het einde van de nacht de oostgrenzen bereiken. De minima variëren tussen 9 en 13 graden bij een matige wind uit het zuiden tot zuidwesten.


11° 19°

Weersverwachting voor morgen vrijdag


Morgen zal de regenzone ons land verlaten richting Duitsland en zullen er opklaringen volgen. In de loop van de dag zullen zich enkele buien ontwikkelen. 's Avonds zal een meer gestructureerde buienlijn het westen van het land bereiken. Enkele donderslagen zijn niet uitgesloten. Het weer zal vrij winderig zijn met een matige tot vrij krachtige wind uit het zuiden tot zuidwesten en uitschieters van 50 tot 60 km/u. De maxima variëren van 15 graden in de Hoge Ardennen tot 19 à 20 graden in de meeste andere regio's.Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag is het wisselend tot zwaar bewolkt en
trekken er buien van west naar oost over ons land. Enkele donderslagen zijn niet uitgesloten. De minima variëren van 9 tot 13 graden bij een matige tot soms krachtige wind uit het zuiden tot zuidwesten met uitschieters van 50 tot 60 km/u.