° 31°

Vooruitzichten voor vrijdag


Morgen wordt het wisselvallig met enkele regen- of onweersbuien. De maxima liggen tussen 23 graden aan zee en op de Ardense hoogten en 29 graden in de Kempen. Er waait een zwakke tot matige wind uit zuidelijke tot zuidwestelijke richtingen.


20° 28°

Vooruitzichten voor zaterdag tot woensdag


Zaterdag blijft het wisselvallige weer aanhouden. Het is wisselend tot zwaarbewolkt met in de loop van de dag enkele lokale buien, mogelijk vergezeld van onweer. De maxima schommelen in de meeste streken tussen 24 en 26 graden.

Zondag krijgen we tijdelijk opnieuw warmere lucht aangevoerd. De maxima schommelen tussen 24 en lokaal 30 graden. Zonnige perioden wisselen af met wolkenvelden die in de loop van de dag vanuit het zuidwesten toenemen. 's Avonds trekken onweersbuien vanuit Frankrijk over ons land.

Maandag wordt het vaak wisselend bewolkt met enkele lokale buien. De maxima schommelen rond 24 à 25 graden in het centrum. Er staat daarbij een matige zuidwestenwind.

Dinsdag wisselen brede opklaringen af met wolkenvelden en is er nog steeds kans op een lokale bui. De maxima blijven onveranderd schommelen rond 24 à 25 graden in het centrum.

Woensdag is het wisselend tot zwaarbewolkt en neemt de kans op neerslag toe. We verliezen enkele graden met maxima in het centrum rond 22 à 23 graden.