° 24°     Zwakke wind

Weersverwachting voor morgen woensdag


Woensdag is het, na het oplossen van het eventuele ochtendgrijs, droog en eerst vrij zonnig. In de loop van de namiddag neemt de middelhoge en hoge bewolking geleidelijk toe en aan het einde van de dag overheerst dan de bewolking. De maxima schommelen van 20 graden in de Hoge Ardennen tot 24 graden in Vlaanderen. De wind is eerst zwak en variabel, en wordt soms matig uit het zuidoosten. Aan zee is de wind matig.


Woensdagavond is het soms nog bewolkt, maar het blijft droog. In de daaropvolgende nacht ontwikkelen er zich soms brede opklaringen. De minima zijn zacht en liggen tussen 12 en 15 graden in de Ardennen en 16 of 17 graden in Vlaanderen. De wind waait zwak tot matig uit zuidoost, draaiend naar zuidwest.


18° 21°     Zwakke wind

Vooruitzichten voor donderdag


Donderdag wordt het eerst zwaarbewolkt, maar in de namiddag trekt de bewolking geleidelijk open met af en toe zon. Tegen de avond trekt de hemel alweer dicht op de nadering van een actievere neerslagzone, die tijdens de nacht naar vrijdag vooral in het westen regen zal geven. De maxima liggen tussen 18 en 20 graden bij een matige zuidwestenwind.