° 20°

Vooruitzichten voor maandag


Maandag wordt het op de meeste plaatsen zonnig met vaak hoge sluierbewolking en in de loop van de namiddag wat meer bewolking vanaf het westen. Richting kust is er doorgaans meer bewolking en is een spatje regen niet uitgesloten. De maxima liggen tussen 18 graden in de Hoge Ardennen en 21 graden in Vlaanderen. De wind waait zwak tot matig uit zuidelijke richtingen.


14° 22°

Vooruitzichten voor dinsdag tot zaterdag


Dinsdag blijft het droog met zon maar ook hoge sluierbewolking. De maxima liggen tussen 19 graden in de Hoge Venen en 23 graden in Vlaanderen. De wind waait overwegend matig uit zuidelijke richtingen.

Woensdag is het eerst zonnig met hoge sluierbewolking. Geleidelijk neemt de bewolking toe vanaf het westen maar het blijft nog droog tot de avond. De maxima liggen tussen 19 en 23 graden bij een matige zuidelijke wind. 

Donderdag en vrijdag trekken verschillende storingen over West-Europa en wordt het wisselvallig met perioden van regen of buien en soms ook een forse wind. Tussendoor zijn er ook droge en rustigere momenten. De maxima schommelen rond 19 graden in het centrum van het land.

Zaterdag wordt het rustiger en blijft het waarschijnlijk op de meeste plaatsen droog met meer zon. De maxima liggen rond 18 graden in het centrum.