13° 21°

Weersverwachting voor morgen dinsdag


Morgen neemt de bewolking snel toe. In de loop van de dag trekken regen en onweersbuien vanaf het zuiden over ons land. 's Avonds kunnen ze pittig worden met op sommige plaatsen overvloedige neerslag. De maxima liggen tussen 15 graden in de hoge Ardennen en 24 graden in de Kempen, met waarden rond 17 graden in de kuststreek. De wind waait meestal zwak uit veranderlijke richting. Bij stevige buien zijn felle windstoten niet uitgesloten.


Tijdens de nacht van dinsdag op woensdag trekt een actieve regenzone, met daarin felle onweersbuien, langzaam over ons land. Op sommige plaatsen kan overvloedig veel neerslag vallen! De minima liggen tussen 11 en 14 graden. De zwakke, veranderlijke wind wordt matig uit het westen.


14° 20°

Vooruitzichten voor woensdag


Woensdagochtend is het zwaarbewolkt met regen die het land verlaat via het noorden. Vervolgens krijgen we opklaringen, maar ook nog buien, die wel minder actief zijn dan de voorafgaande dagen. De maxima liggen tussen 14 en 17 graden in de gebieden ten zuiden van Samber en Maas en tussen 17 en 20 graden elders. De wind waait matig, en aan zee soms vrij krachtig, uit westzuidwest.