13° 17°

Weersverwachting voor morgen woensdag


Woensdag wordt het in de meeste streken droog. Enkel in het zuiden van het land is er 's ochtends kans op wat lichte regen of 's namiddags een geïsoleerde bui. De bewolking blijft evenwel hardnekkig. In de loop van de namiddag kunnen er toch enkele opklaringen tot ontwikkeling komen, vooral aan zee en in het zuidoosten van het land. De maxima schommelen tussen 15 of 16 graden aan zee en 21 graden in Belgisch Lotharingen. De wind waait meestal matig uit het noorden tot noordoosten.


Woensdagavond komen er meer opklaringen. In de tweede helft of op het einde van de nacht kunnen er zich meer lage wolkenvelden vormen. De minima liggen tussen 8 en 13 graden bij een zwakke tot matige noorden- tot noordoostenwind.


13° 21°

Vooruitzichten voor donderdag


Donderdag is het vaak bewolkt, maar in de loop van de namiddag verwachten we meer opklaringen over het westen en het noordwesten met aan zee zelfs zonnig weer. Over het uiterste zuidoosten is het wisselvallig met soms buien, mogelijk met onweerachtig karakter. Elders blijft het overwegend droog. De maxima schommelen tussen 18 en 22 graden bij een meestal matige wind uit noordelijke richtingen.