20° 31°

Weersverwachting voor morgen dinsdag


Dinsdag zal het opnieuw erg heet worden met zonnige perioden afgewisseld met wolkenvelden. De stapelbewolking kan lokaal uitgroeien tot een onweer. We bereiken maximumtemperaturen tussen 30 graden in de Ardennen en aan zee en 32 tot 36 of lokaal 37 graden elders. De wind waait meestal zwak tot soms matig uit veranderlijke richtingen of uit het oostzuidoosten tot oostnoordoosten. 's Namiddags steekt er aan zee opnieuw een zeebries uit het noordoosten op.


Dinsdagavond en -nacht blijft het opnieuw lang warm. De minima liggen tussen 18 en 23 graden. Het is licht- tot wisselend bewolkt met 's avonds nog lokale onweershaarden die geleidelijk uitdoven. De wind waait zwak of matig en komt overal uit het oosten tot zuidoosten.


19° 30°

Vooruitzichten voor woensdag


Woensdag is het nog vrij zonnig, maar onstabiel met in de loop van de dag een toenemende kans op lokale onweersbuien. Het wordt opnieuw zeer warm met maxima tussen 28 graden in de Hoge Ardennen en 34 of 35 graden in het centrum of plaatselijk wat meer. De zuidoostenwind waait zwak of matig. Aan zee draait de wind naar het noordnoordoosten.