11°     Zwakke wind

Weersverwachting voor morgen vrijdag


Morgenochtend zijn er mogelijk brede opklaringen in het noordwesten en noorden van het land. Elders is het meestal wisselend bewolkt. In de loop van de dag neemt de stapelbewolking toe en wordt het wisselend tot zwaarbewolkt, enkel aan zee zouden er dan nog brede opklaringen kunnen zijn. Het blijft, op een zeer lokaal buitje na, overal droog. De maxima liggen tussen 7 graden in de Hoge Venen en 12 graden in het centrum en westen. De wind waait zwak tot matig uit het noordwesten.


Vrijdagavond en -nacht blijft het droog en wisselen brede opklaringen af met enkele wolkenvelden. De minima liggen tussen -2 graden in de Ardennen en +5 graden in het westen. De wind waait meestal zwak uit veranderlijke richtingen.


14°     Zwakke wind

Vooruitzichten voor zaterdag


Zaterdag blijft rustig en droog met een afwisseling van zon en wolken. In de namiddag nemen de bewolking toe. Op het einde van de dag wordt het nagenoeg helder vanaf het zuiden. Het wordt iets zachter met maxima tussen 9 en 12 graden in de Ardennen en 12 tot lokaal 15 graden elders. Er waait een zwakke tot soms matige wind uit zuid tot zuidoost.