17°

Weersverwachting voor morgen woensdag


Woensdagvoormiddag is het vaak zwaarbewolkt maar droog. Later op de dag is er lichte regen mogelijk, vooral dan ten noorden van Samber en Maas. In de namiddag verwachten we enkele schuchtere opklaringen vanuit het westen. Het is gevoelig zachter met maxima tussen 12 graden op de Hoge Venen en 17 graden in Vlaanderen. Er waait een matige zuidenwind.


Woensdagavond is het vaak zwaarbewolkt en droog op de meeste plaatsen. In de loop van de nacht trekt een zwakke regenzone over het land vanuit het westen. De minima liggen tussen 9 en 12 graden. De wind is eerst matig uit het zuiden en ruimt nadien naar het zuidwesten en wordt nadien soms vrij krachtig met rukwinden tot 55 km/h.


13° 15°

Vooruitzichten voor donderdag


Donderdag is het zwaarbewolkt, onstabiel en winderig met verschillende buien vanaf de voormiddag. Deze kunnen vergezeld zijn van een donderslag. In de namiddag komen er soms wat meer opklaringen. De maxima schommelen tussen 11 graden op de Hoge Venen en 15 graden in Vlaanderen. De wind is matig tot vrij krachtig uit zuidwest en vrij krachtig tot krachtig aan zee met rukwinden tot 60 à 70 km/h.