° 19°

Vooruitzichten voor zaterdag


Zaterdag wordt het wisselend bewolkt met enkele buien die in de loop van de namiddag intenser worden en onweerachtig kunnen zijn. De maxima liggen tussen 19 graden aan de kust en 24 graden in de Kempen. De wind waait zwak uit het zuiden of uit veranderlijke richtingen. Aan zee draait de wind in de namiddag naar het noordoosten.


14° 22°

Vooruitzichten voor zondag tot donderdag


Zondag blijft het mogelijk lange tijd droog met sluierwolken en opklaringen. Op het einde van de dag en ook zondagnacht verwachten we vanaf de Franse grens buien met onweer. De maxima schommelen tussen 22 en 27 graden bij een meestal zwakke wind uit oost tot zuidoost.

Maandag is het wisselvallig met soms buien, plaatselijk vergezeld van onweer. De maxima schommelen in de meeste streken rond 24 graden. Er waait een meestal zwakke wind uit veranderlijke tot zuidwestelijke richtingen.

Dinsdag blijft het wisselvallig met perioden van regen of buien, steeds met kans op lokaal onweer. De maxima schommelen in het centrum rond 23 à 24 graden bij een zwakke tot matige zuidwestenwind.

Ook woensdag lijkt het wisselvallige weer aan te houden. Vooral na de middag en 's avonds kan het buiig en onweerachtig worden. We halen maxima van 20 tot 25 graden.

Ook donderdag is er kans op buien bij maxima rond 21 graden in het centrum.