° 21°     Matige wind

Vooruitzichten voor maandag


Maandag zijn er eerst op de meeste plaatsen opklaringen, maar is er ten zuiden van Samber en Maas meer bewolking. In de loop van de dag wordt het wisselend tot soms zwaarbewolkt met enkele lokale buien. Het wordt koeler met maxima van 15 graden in de Hoge Ardennen en 19 graden in Vlaanderen. De wind waait matig en aan de kust tijdelijk nog vrij krachtig uit west, ruimend naar noordwest.


11° 19°   Matige wind

Vooruitzichten voor dinsdag tot zaterdag


Dinsdag krijgen we eerst brede opklaringen. Overdag is het deels bewolkt met een kleine kans op een bui, vooral dan in het noorden van het land. De maxima liggen tussen 16 graden in de Hoge Ardennen en 20 graden in het centrum. Er waait een matige wind uit noordwestelijke richtingen.

Woensdag is het mogelijk eerst nog droog met opklaringen. In de loop van de dag neemt de bewolking toe en vergroot de kans op neerslag vanaf het noordwesten. De maxima liggen rond 20 graden. De wind wordt matig en aan zee vrij krachtig uit zuidwest.

Donderdag wordt het zwaarbewolkt met regen of buien. De maxima liggen tussen 17 en 21 graden bij een matige westelijke wind.

Voor vrijdag zijn de voorspellingen onzeker, maar lijkt een storing door het land te trekken met regen en buien. De maxima liggen rond 21 graden in het centrum. Het kan vrij winderig worden.

Zaterdag zou het licht wisselvallig worden met kans op een lokale bui. De maxima liggen dan rond 19 graden in het centrum.