°

Vooruitzichten voor vrijdag


Vrijdag wordt het wisselend tot zwaarbewolkt met tussendoor nog een paar (winterse) buien en in de Hoge Ardennen enkele sneeuwbuien. Over het westen echter blijft het overwegend droog. De maxima veranderen nauwelijks en liggen tussen 0 à -1 graad in de Hoge Venen en 6 graden in het noordwesten. Er waait een matige noordwestenwind.


Vooruitzichten voor zaterdag tot woensdag


Zaterdag zorgt een krachtig hogedrukgebied boven onze regio voor meestal veel lage wolken maar overwegend droog weer. We halen maxima van 1 tot 6 graden bij een overwegend matige wind uit west tot noordwest.

Zondag blijft het meestal grijs en zeer rustig. Hier en daar kan er wat lichte motregen vallen, maar het is overwegend droog met maxima tussen 2 en 6 graden.

Maandag en dinsdag is het aanhoudend rustig met lokale mist die 's nachts en 's ochtends plaatselijk kan aanvriezen. De opklaringen zijn schaars en afgezien van wat plaatselijk gedruppel blijft het overwegend droog. De maxima liggen tussen 2 en 7 graden.

Woensdag is het eerst droog met vrij veel bewolking. In de loop van de dag lijkt de kans op lichte regen vanaf het noordwesten toe te nemen. De maxima schommelen tussen 2 en 6 graden.