° 23°

Vooruitzichten voor woensdag


Woensdag blijft het droog met zon maar ook hoge en middelhoge wolkenvelden die vooral naar avond wel eens prominent aanwezig zouden kunnen zijn. De maxima liggen tussen 20 en 25 graden bij een aanvankelijk zwakke en later matige wind uit zuidoostelijke richtingen.


13° 24°

Vooruitzichten voor donderdag tot maandag


Donderdag wisselen opklaringen en vele wolkenvelden elkaar af. Uit de bewolking kan lichte regen of een lokale bui vallen. De maxima liggen tussen 17 en 21 graden. De zuidwestenwind waait matig, soms vrij krachtig aan zee.

Vrijdag trekt er eerst een (verzwakte) storing over het land. Het is dan eerst zwaarbewolkt met wat lichte regen. In de namiddag krijgen we brede opklaringen vanaf het westen. De maxima liggen tussen 17 en 22 graden. Er waait een matige zuidwest die in de loop van de dag ruimt naar west tot noordwest.

Zaterdag wordt het, na het verdwijnen van het mogelijke ochtendgrijs, vrij zonnig met soms wat meer wolkenvelden. De maxima liggen tussen 15 en 19 graden, bij een zwakke zuidwestelijke of veranderlijke wind.

Zondag lijkt het ook een zonnige nazomerdag te worden met hoge wolkensluiers. Het wordt warmer met maxima tussen 20 en 24 graden.

Maandag is er tijdelijk meer bewolking met mogelijk wat neerslag. De maxima liggen tussen 17 en 22 graden.