° 17°

Weersverwachting voor morgen donderdag


Donderdag is het zonnig met af en toe wat wolkenvelden. Tijdens de ochtend kan er tijdelijk lage bewolking ontstaan op de zuidelijke hellingen van de Ardennen. De maxima liggen tussen 13 en 16 graden ten zuiden van Samber en Maas en tussen 16 en 18 graden elders, bij een lichte tot matige, en aan de kust soms vrij krachtige, west- tot zuidwestenwind.

Tijdens de nacht van donderdag op vrijdag wordt het rustig bij een vrijwel heldere hemel, met uitzondering van enkele wolkenvelden over het noordwesten van het land. In de valleien van de Ardennen kunnen er zich mistbanken vormen. De minima liggen tussen 0 en 5 graden ten zuiden van Samber en Maas, tussen 5 en 8 graden elders in het binnenland en tussen 8 en 11 graden aan de kust. De wind wordt zwak tot matig en draait geleidelijk naar het zuiden tot zuidwesten.


17°

Vooruitzichten voor vrijdag


Vrijdag wordt het vrij zonnig, met geleidelijk veel hoge wolkenvelden en soms wat stapelwolken. De maxima liggen tussen 13 en 15 graden in Hoog-Belgiƫ en tussen 16 en 18 graden in Laag-Belgiƫ en in de Gaume. De wind waait matig, en aan zee soms vrij krachtig, uit zuidzuidwest of zuidwest.