-2°

Weersverwachting voor morgen dinsdag


Morgenvroeg hangt er aanvriezende mist in vele streken. In het Ardens reliƫf zou het echter tijdelijk nog vrij zonnig kunnen zijn. In de loop van de dag wordt het zwaarbewolkt met lage wolkenvelden. In de Ardense toppen kunnen er echter nog steeds opklaringen voorkomen. De maxima schommelen tussen 1 en 6 graden in de Ardennen en liggen rond 3 of 4 graden in Vlaanderen. Er staat weinig tot geen wind.


Dinsdagavond en -nacht blijft het droog maar betrokken met plaatselijk slechte zichtbaarheden. De minima liggen tussen -3 graden in de Ardennen en +2 graden in het westen. De wind waait eerst zwak uit veranderlijke richtingen en neemt in de loop van de nacht in de noordelijke landshelft toe tot zwak tot matig uit het zuidwesten.


Vooruitzichten voor woensdag


Woensdag verwachten we in de voormiddag verspreide mist, die soms aanvriest. Het zicht verbetert in de loop van de dag maar het blijft zwaarbewolkt. Het blijft droog. De maxima schommelen tussen -1 graad op de Hoge Venen en 6 graden aan zee. De wind is zwak tot matig uit zuidwest tot west.