12° 17°

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht


Deze namiddag blijft het overwegend droog met opklaringen, hoge wolkenvelden en in het binnenland ook enkele stapelwolken. Vooral in het noorden van het land is er kans op een enkel buitje. De maxima liggen tussen 15 graden in de Hoge Venen en 20 à 21 graden in het centrum van het land. Er waait een matige westelijke wind die tegen de avond sterk afzwakt.

Vanavond en vannacht blijft het droog en worden de opklaringen al vlug breder. Later in de nacht verschijnen hoge sluierwolken vanaf het zuiden en kan er zich hier en daar ook nevel of een mistbank vormen. De minima schommelen van lokaal 3 graden in sommige Ardense valleien tot 11 graden in de hoofdstad bij een zwakke en veranderlijke wind.


11° 20°

Weersverwachting voor morgen zondag


Zondag blijft het droog en wordt het vrij zonnig met hoge sluierbewolking en wat stapelwolken. In het zuiden van het land wordt het in de loop van de namiddag mogelijk zwaarbewolkt. De maxima liggen tussen 19 graden aan zee alsook in de Hoge Ardennen en 24 graden in het centrum van het land. De wind blijft zwak en veranderlijk. Aan zee steekt na de middag een zeebries op.

In de nacht van zondag op maandag wordt het overal tot zwaarbewolkt vanaf het zuiden en kunnen er hier en daar al enkele buien tot ontwikkeling komen. De minima liggen tussen 10 en 14 graden. De wind wordt zwak tot soms matig uit oost tot zuidoost.