12° 21°

Weersverwachting voor morgen donderdag


Donderdag is het vaak bewolkt en kan er lokaal nog een spatje vallen. Over het westen start de dag evenwel droog met wat zon. In de loop van de namiddag wordt het overal droog en breekt ook de bewolking over het centrum van het land. Maxima van 16 tot 22 graden bij een matige, aan zee vrij snel vrij krachtige, west- tot zuidwestenwind.


Donderdagnacht is het eerst licht bewolkt en droog. Later wordt het bewolkt en kan er over het noorden wat regen vallen tegen het einde van de nacht. Minima van 9 tot 14 graden bij een matige west- tot zuidwestenwind, ruimend naar west tot noordwest.


12° 18°

Vooruitzichten voor vrijdag


Vrijdag trekt een zwakke storing over het land vanaf de Noordzee. Het is zwaarbewolkt met kans op wat regen over het noorden. Later trekt de regen ook naar de rest van het land. Tegen die tijd wordt het over het westen dan alweer droog en verschijnen er opklaringen. Tegen het einde van de namiddag wordt het overal vrij zonnig en droog. Maxima rond 14 à 15 graden aan zee en in de Ardennen en 19 tot lokaal 20 graden elders. De wind waait eerst matig uit west en ruimt later naar het noordwesten.