12° 14°

Weersverwachting voor morgen zondag


Morgenochtend is het zwaarbewolkt met regen die van het westen naar het oosten trekt. Geleidelijk verschijnen er opklaringen in het westen en het centrum maar later op de dag komt er opnieuw meer bewolking en verwachten we buien of opnieuw perioden met regen. De maxima schommelen tussen 10 graden in de Ardennen en 15 graden in het westen. De wind waait matig tot soms vrij krachtig uit zuid tot zuidwest.


Zondagavond verwachten we nog enkele buien maar later op de nacht wordt het stilaan droog met soms brede opklaringen. In de Ardennen blijft het zwaarbewolkt met lage wolken. De minima liggen tussen 5 en 9 graden. De wind waait matig uit zuidwestelijke richtingen.


13°

Vooruitzichten voor maandag


Maandagochtend hangen er veel lage wolken bezuiden Samber en Maas met daar eventueel lokaal wat lichte regen. In de loop van de dag wordt het overal wisselend bewolkt en aan zee kunnen er vooral naar de avond toe buien voorkomen, eventueel met een donderslag. Maxima van 9 tot 13 graden. Er staat een matige en tijdelijk vrij krachtige, aan zee krachtige, uit zuidwest tot zuidzuidwest. Rukwinden tussen 45 en 60 km/h. Naar de avond toe ruimt de wind naar westzuidwest aan zee.