10° 16°

Weersverwachting voor morgen dinsdag


Dinsdagochtend is het zwaarbewolkt met wat lichte regen in de kustregio, later geleidelijk ook uitbreidend over het westen van het land. Elders komen er nog opklaringen voor en is het nog overwegend droog. In de namiddag wordt het overal zwaarbewolkt tot betrokken met lichte tot matige regen. De maxima liggen tussen 14 graden in de Hoge Ardennen tot 18 graden in de Kempen. De wind is eerst zwak tot matig uit het zuiden, snel draaiend naar het zuidwesten en aanwakkerend tot matig of vrij krachtig. Er zijn rukwinden tot 50 km/u.


Dinsdagavond en tijdens de nacht naar dinsdag blijft het zwaarbewolkt met geregeld regen. Ten zuiden van Samber en Maas wordt het wat droger in de loop van de nacht. De minima liggen tussen 11 en 14 graden. De wind waait matig uit het zuidwesten. Aan de kust waait de wind vrij krachtig met rukwinden tot 50 km/u.


13° 18°

Vooruitzichten voor woensdag


Dinsdag is het eerst zwaarbewolkt met regen of buien, eventueel met een donderklap. Vervolgens krijgen we mooier weer met opklaringen vanaf het westen, maar enkele buien blijven mogelijk. De maxima liggen tussen 14 graden in de Ardennen en 18 graden in Vlaanderen. De wind waait matig en ruimt van zuidwest naar westzuidwest. Aan zee en op de Ardense hoogten waait de wind vrij krachtig.