15°

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht


Deze namiddag is het vrij mooi met hoge wolkenvelden en later stilaan meer middelhoge bewolking vanuit het westen. Het blijft nog droog. De maxima schommelen tussen 12 graden op de Hoge Venen en 16 graden in Vlaanderen. De wind waait meestal matig uit zuidelijke richtingen.

Vanavond neemt de bewolking geleidelijk toe vanuit het westen met later op de avond regen in het westen. De regen trekt in de loop van de nacht van west naar oost over het land. De temperaturen dalen nauwelijks en schommelen tussen 10 graden op de Hoge Venen en 15 graden in Vlaanderen. De wind blijft matig en ruimt naar zuid tot zuidwest.


14° 20°

Weersverwachting voor morgen dinsdag


Morgen is het zwaarbewolkt en in de voormiddag valt er nog af en toe wat regen. In de loop van de dag wordt het droger vanaf de Franse grens en in de namiddag komen er brede opklaringen. Het wordt erg zacht met maxima van 15 graden op de Hoge Venen en tot 20 graden in het zuidwesten van het land. De wind waait matig en soms vrij krachtig aan zee uit zuid tot zuidwest met rukwinden tot 50 km/h.

Dinsdagavond en een groot deel van de nacht is het helder of licht bewolkt. In het tweede deel van de nacht neemt de bewolking toe in het westen, tegen de ochtend gevolgd door lichte regen aan de kust. De minima liggen tussen 11 graden in de Hoge Venen en 16 of 17 graden in Vlaanderen. De wind waait matig tot vrij krachtig uit zuid tot zuidwest.