10° 25°

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht


Vanmiddag wordt het gedeeltelijk bewolkt met opklaringen en stapelwolken. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maxima schommelen tussen 20 graden op de Hoge Venen en tussen 22 en 25 graden elders. De wind waait matig uit zuid tot zuidwest.

Vanavond en vannacht is het meestal licht bewolkt. In het westen van het land verschijnen er meer wolkenvelden maar het blijft droog. De minima schommelen tussen 9 graden op de Hoge Venen en 14 graden de grote steden. De wind wordt zwak uit zuidwestelijke of veranderlijke richtingen.


12° 21°

Weersverwachting voor morgen zondag


Morgen start met zonnige perioden en enkele wolkenvelden. Geleidelijk aan worden er stapelwolken gevormd en is er kans op een lokaal buitje. De maxima schommelen tussen 19 graden op de Hoge Venen en aan zee en 23 graden in Belgisch Lotharingen. De wind is meestal matig uit westelijke richtingen.

Tijdens de nacht van zondag op maandag wordt het helder of licht bewolkt. De minima liggen tussen 8 graden op de Hoge Venen, 11 graden in het centrum van het land en tot 14 graden aan de kust. De wind waait zwak tot matig en krimpt naar zuidwest.