11°

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht


Vanmiddag worden er stapelwolken gevormd in het binnenland. Het wordt wisselend bewolkt of soms zwaarbewolkt in het centrum en het oosten. Het blijft meestal droog. Aan de kust is het zonnig. Vanavond verdwijnen de stapelwolken in het westen en het centrum. In het oosten blijft het bewolkt. De maxima schommelen tussen 7 graden op de Hoge Venen, 9 graden aan zee en tot 11 of 12 graden elders. De wind is meestal matig uit noord tot noordoost en aan zee soms vrij krachtig.

Vanavond en vannacht is het licht tot gedeeltelijk bewolkt. De bewolking blijft overheersen in het oosten van het land. Het blijft meestal droog. De minima liggen tussen 0 en 5 graden. De wind uit noord tot noordoost is zwak en draait nadien naar noord tot noordwest of soms uit veranderlijke richtingen.


13°

Weersverwachting voor morgen zondag


Morgen worden er opnieuw wolken gevormd en wordt het gedeeltelijk tot zwaarbewolkt. In het oosten kunnen er enkele buitjes ontstaan. Elders blijft het meestal droog. De maxima schommelen tussen 9 graden aan zee en op de Ardense hoogten en tussen 12 en 14 graden elders. De wind is zwak tot soms matig uit noord tot noordwest.

Tijdens de nacht van zondag op maandag blijft het gedeeltelijk tot soms zwaarbewolkt. Wat lichte regen of enkele buien verspreiden zich vanuit het oosten over het land. Plaatselijk kan er mist of lage bewolking gevormd worden. De minima liggen tussen 2 en 6 graden. De wind is zwak uit noord tot noordwest of uit veranderlijke richtingen.