10° 20°

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht


Vandaag breekt het wolkendek open en vanaf het zuidoosten wordt het vrij zonnig. Enkel in het uiterste westen en in de gebieden langs de Nederlandse grens blijft er lang vrij veel bewolking aanwezig. De maxima liggen rond 15 graden aan zee en in de Hoge Venen, rond 20 of 21 graden in het centrum en rond 22 graden in de Gaume. De wind waait matig, en aan zee soms vrij krachtig, uit noordnoordoost.


Vannacht is het licht bewolkt of helder met enkel wat hoge wolken. De minima liggen tussen 8 en 12 graden in het binnenland en rond 13 graden aan zee. De wind waait eerst nog matig uit noordnoordoost tot noordoost, maar wordt later meestal zwak.


11° 23°

Vooruitzichten voor zaterdag


Morgen wordt het zonnig. Later ontstaan er wellicht stapelwolken. De temperatuur stijgt tot rond 19 graden in de Hoge Venen en tot rond 23 graden in het centrum. Lokaal is een uitschieter tot 24 of zelfs 25 graden niet onmogelijk. Aan zee blijft het met 17 graden opmerkelijk koeler. De wind waait matig uit het noordoosten. Aan zee is hij matig tot vrij krachtig uit noord of noordnoordoost.