11° 19°

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht


Deze namiddag is het vrij zonnig, met wat hoge wolkensluiers en enkele stapelwolken. In het westen van het land verschijnen wat meer middelhoge wolkenvelden. De maxima liggen tussen 15 of 16 graden in de Hoge Venen en 19 of 20 graden in Laag-Belgiƫ. De wind waait meestal zwak uit het zuidwesten.

Vanavond klaart het uit. Vannacht verschijnen er vanaf het westen enkele hoge wolkenvelden. Vooral in de Ardense valleien kan er hier of daar een mistbank ontstaan. De minima liggen tussen 6 en 13 graden. De wind waait zwak uit zuid tot zuidwest en wordt geleidelijk matig in Laag- en Midden-Belgiƫ.


11° 23°

Weersverwachting voor morgen zondag


Morgen krijgen we een mooie, zonnige dag met hooguit wat sluierbewolking. De maxima liggen tussen 19 graden op de Ardense hoogten en 24 graden in het centrum. De wind waait zwak tot matig uit zuid tot zuidwest.

Zondagavond is de hemel zo goed als helder. 's Nachts schuiven er geleidelijk meer hoge wolkenvelden over het land vanaf het westen. Op het einde van de nacht kan het aan de kust meer bewolkt worden met ook lagere wolken. De minima liggen tussen 7 en 15 graden. De wind waait zwak uit zuid tot zuidwest.