11°     Zwakke wind

Weersverwachting voor morgen woensdag


Morgen begint met lage bewolking over de Ardennen. Vanaf het westen schuift een wolkenband richting het centrum. Tussen deze twee streken zijn er tijdelijk brede opklaringen. In de loop van de dag lossen de lage wolken boven de Ardennen op en breekt de wolkenband geleidelijk. Het wordt dan in de meeste streken wisselend of soms zwaarbewolkt. Met maxima van 7 tot 12 graden wordt het vrij zacht. De wind waait zwak tot matig uit zuidwestelijke richtingen.


Woensdagavond is het zwaarbewolkt in het noordwesten en hangen er nog tijdelijk opklaringen elders. In de loop van de nacht wordt het in de meeste streken zwaarbewolkt, uitgezonderd in het uiterste zuidoosten van het land. Op het eind van de nacht kan het licht regenen in het westen. De minima liggen tussen 0 graden in Belgisch Lotharingen en 9 graden in het westen. De zuidenwind waait zwak in Belgisch Lotharingen en matig elders.


11°     Matige wind

Vooruitzichten voor donderdag


Donderdag hangt er veel bewolking en valt er soms regen, die zich traag oostwaarts verplaatst. In het uiterste oosten van het land zou het een groot gedeelte van de dag droog blijven met aanvankelijk nog enkele opklaringen. De maxima liggen tussen 8 en 12 graden. Er staat een matige tot soms vrij krachtige wind uit het zuiden.