11° 22°   Matige wind

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht


Vanmiddag is het zonnig met wat kleine stapelwolken. In de Ardennen komen er tijdelijk meer en grotere stapelwolken voor. We halen maxima tussen 18 graden aan zee en in de Hoge Venen, tot 24 graden in het uiterste zuiden en 21 of 22 graden elders. De wind waait aanhoudend matig uit het noordoosten. In de namiddag wordt hij aan de kust vrij krachtig uit noordnoordoost met pieken tot 50 km/u.Vanavond en vannacht is het vrijwel helder bij minima van 6 graden in de Hoge Venen (of nog iets lager in sommige valleien) tot 12 of 13 graden in de kustregio en in het uiterste zuiden. De noordoostenwind waait matig en in het oosten van het land soms zwak.


11° 23°   Matige wind

Weersverwachting voor morgen zondag


Morgen is het opnieuw heel de dag zonnig met maxima van 18 of 19 graden aan zee en op de Hoge Venen, 23 graden op de meeste andere plaatsen en tot 25 graden in Belgisch Lotharingen. De wind is matig uit noordoost en soms vrij krachtig aan de kust uit noordnoordoost met daar rukwinden tot 50 km/u.


Tijdens de avond en de nacht naar maandag wordt het overal helder met minima tussen 7 graden in de Hoge Venen en 10 tot 13 graden elders. De wind waait meestal matig uit het noordoosten tot noorden.