11°

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht


Deze namiddag wisselen opklaringen en middelhoge en hoge wolkenvelden elkaar af. In de Ardennen kan het soms grijs blijven. Het blijft droog met maxima tussen 6 graden in de Ardennen en 10 of 11 graden in Vlaanderen. De wind is meestal matig uit zuidelijke richtingen.

Vannacht neemt de bewolking toe vanuit het westen en op het einde van de nacht is het overal zwaarbewolkt. In het tweede deel van de nacht valt er regen in het westen van het land. De minima liggen tussen 2 graden op de Ardense hoogten en 7 graden aan de kust. De wind blijft meestal matig uit het zuiden.


Weersverwachting voor morgen zondag


Morgen is het zwaarbewolkt met soms perioden met regen in het westen en het centrum van het land. In het oosten blijft het nog meestal droog. De maxima schommelen tussen 4 graden op de Ardense hoogten en 9 graden in Vlaanderen. De wind is meestal matig uit het zuiden.

Tijdens de nacht van zondag op maandag komt er weinig verandering. Het regent nog steeds in het westen en het centrum van het land, terwijl het nog droog blijft in het oosten. De minima liggen tussen 3 graden op de Ardense hoogten en 8 graden aan de kust. De wind is meestal matig uit zuidelijke richtingen.