19°

Weersverwachting voor morgen zondag


Zondag begint de dag in Hoog-Belgiƫ met op meerdere plaatsen ochtendgrijs dat enige tijd neemt om op te trekken. Elders is het zonnig met in de loop van de dag enkele hoge sluierwolken of stapelwolken. De maxima liggen tussen 15 graden op de Ardense Hoogten en 20 graden in Vlaanderen bij een overwegend matige zuidelijke wind.


Zondagavond en in de nacht van zondag op maandag blijft het droog en wordt het helder tot licht bewolkt met wat hoge wolkensluiers vanaf het westen. De minima liggen tussen 5 graden in de Ardennen en 12 graden in Laag-Belgiƫ. De wind waait overwegend matig uit zuid tot zuidoost, in de Hoge Ardennen lokaal vrij krachtig.


10° 21°

Vooruitzichten voor maandag


Maandag wordt het op de meeste plaatsen zonnig met vaak hoge sluierbewolking en in de loop van de namiddag wat meer bewolking vanaf het westen. Richting kust is er doorgaans meer bewolking en is een spatje regen niet uitgesloten. De maxima liggen tussen 17 graden in de Hoge Ardennen en 21 graden in de Kempen. De wind waait zwak tot matig uit zuidelijke richtingen.