18° 23°

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht


Vandaag is het wisselvallig met afwisselend opklaringen en vaak veel wolkenvelden, soms vergezeld van plaatselijk buien. De buien kunnen gepaard gaan met onweer en treffen vooral de oostelijke landshelft. Aan zee is de kans op neerslag minder uitgesproken. De maxima schommelen tussen 21 en 26 graden bij een zwakke tot matige en nadien matige westen- tot noordwestenwind.


Vanavond en vannacht is het wisselend tot soms zwaarbewolkt met kans op enkele buien, vooral in het oosten. In het tweede deel van de nacht wordt het droger in het westen met opnieuw opklaringen. Elders, hangt er vrij veel lage bewolking. De wind is zwak tot soms matig uit het westen tot noordwesten of uit veranderlijke richtingen. De minima liggen tussen 14 en 17 graden.


16° 22°

Vooruitzichten voor maandag


Morgen is het wisselend bewolkt met 's ochtends en 's middags tijdelijk nog kans op enkele plaatselijke buien, vooral dan in het oosten van het land. Nadien wordt het overwegend droog met maxima van 19 tot 22 graden in de Ardennen, rond 21 graden aan zee en 22 tot 24 graden elders. De wind is matig en aan zee vaak vrij krachtig uit het westen tot zuidwesten.