14° 18°

Weersverwachting voor morgen maandag


Maandag start de dag wisselend tot zwaar bewolkt met buien, vooral over het westen en centrum van het land. In de loop van de namiddag wordt het droger maar vooral aan zee blijft de buienneiging aanwezig. De maxima klimmen naar 14 graden in Hoog-België en lokaal nog 20 graden elders. Er staat een matige tot soms vrij krachtige zuidwestenwind met windstoten rond zo'n 60 km/h.


Maandagavond en tijdens het eerste deel van de nacht zijn er vooral over het westen en centrum opklaringen mogelijk. Over het oosten en zuidoosten hangen er veel wolken met na middernacht kans op wat gedruppel. Minima van 8 tot 12 graden bij een zwakke zuidwestenwind, krimpend naar het zuiden. Over het oosten van het land wordt de wind zwak veranderlijk.


10° 18°

Vooruitzichten voor dinsdag


Dinsdag wordt het wisselend bewolkt met in de loop van de dag buien die lokaal intens kunnen zijn en gepaard kunnen gaan met onweer. De maxima liggen tussen 16 en 19 graden in de Laag- en Midden-België en tussen 13 en 15 graden in Hoog-België. De wind waait zwak uit zuidelijke, later eerder uit veranderlijke richtingen.