12° 20°

Weersverwachting voor morgen zaterdag


Zaterdag is het nog wisselend tot soms zwaar bewolkt met enkele buien en periodes van regen vanuit het zuiden. De neerslag zal waarschijnlijk iets meer uitgesproken zijn in het zuidoosten van het land waar een donderslag niet is uitgesloten. De maxima schommelen tussen 15 en 21 graden bij een zwakke tot matige wind uit het westen tot zuidwesten.


Zaterdagavond worden nog enkele laatste geïsoleerde buien verwacht. In de daaropvolgende nacht zal het weer droog worden en klaart het uit. Tegen het einde van de nacht kunnen er mistbanken ontstaan, voornamelijk in de Ardennen. De minima zullen tussen 8 en 13 graden liggen bij een zwakke wind uit het zuidwesten.11° 23°

Vooruitzichten voor zondag


Zondag start op veel plaatsen zonnig maar in de Ardennen zal er eerst plaatselijk mist of lage bewolking zijn. Overdag zullen er landinwaarts stapelwolken ontstaan, terwijl het langs de kust zonnig blijft. Het blijft droog. De maxima variëren van 19 graden in de Hoge Venen tot 22 of 23 graden in het centrum. De wind zal meestal zwak en veranderlijk zijn, later draaiend naar het noordwesten.