12° 23°

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht


Tijdens de voormiddag hangt er hier en daar lage bewolking of mist, vooral in de kustregio en het noordwesten. Daarna wordt het vrij zonnig. Er zijn al snel veel hoge wolkensluiers en in de loop van de dag dikt de bewolking verder aan vanuit het westen. De maxima schommelen van 22 graden in de Hoge Ardennen tot 23 of 24 graden in het centrum en lokaal 25 graden in het oosten. De wind is eerst zwak en veranderlijk, en wordt soms matig uit het zuidoosten. Aan zee is de wind matig.


Vanavond komen er over het westen opnieuw brede opklaringen voor en vannacht breiden de opklaringen zich verder uit naar het oosten. Tegen het einde van de nacht verschijnen er opnieuw lage wolken of vormen er zich enkele mistbanken. De minima liggen tussen 12 en 18 graden. De wind waait zwak tot matig, eerst uit het zuidoosten, later zuidwesten.


17° 20°

Vooruitzichten voor donderdag


Morgen wordt het eerst zwaarbewolkt, maar in de namiddag trekt de bewolking geleidelijk open met af en toe zon. Tegen de avond trekt de hemel alweer dicht op de nadering van een actievere neerslagzone, die tijdens de nacht naar vrijdag vooral in het westen regen zal geven. De maxima liggen tussen 18 en 20 graden bij een matige zuidwestenwind.