10°     Zwakke wind

Weersverwachting voor morgen woensdag


Morgen krijgen we weer geregeld voorjaarsbuien, die soms pittig kunnen zijn. Tussendoor laat de zon zich regelmatig zien. Het blijft fris met maxima tussen 4 graden in de Hoge Venen en 9 of 11 graden in Vlaanderen. De wind waait matig en aan zee soms vrij krachtig uit het noordwesten.


Woensdagnacht zijn er eerst nog enkele buien maar later wordt het op de meeste plaatsen droog en worden de opklaringen breed. In de oostkantons blijft het vaak bewolkt met soms nevel of wat mist. Het koelt flink af met minima rond het vriespunt in de Hoge Venen en 6 graden aan zee. Hier en daar is er kans op lichte grondvorst in het binnenland. De wind waait zwak, aan zee en over het reliƫf soms matig, uit noordwest tot noord.


11°     Zwakke wind

Vooruitzichten voor donderdag


Donderdag start met soms brede opklaringen en in de Ardennen laaghangende bewolking of mist. Nadien neemt de bewolking toe en wordt het wisselend tot zwaarbewolkt met kans op een lokaal buitje. In de meeste streken blijft het echter droog. De maxima liggen tussen 6 en 11 graden. De wind waait matig uit noordelijke richtingen.