Contact

Routebeschrijving

Vanuit de luchthaven

Met de wagen

Vanaf de internationale luchthaven van Brussel (Zaventem) bereikt u het KMI als volgt : Verlaat de luchthaven in de richting van Brussel (A0). Dwars de Ring, zonder hem evenwel te volgen. Daarna ziet u een Holiday Inn hotel aan de rechterkant en iets verder, de gebouwen van de NATO. Volg verder de Leopold III-laan. U komt vervolgens op een kruispunt in T-vorm; sla links af en volg de Generaal Wahislaan in de richting van het Meiserplein. Rechtdoor blijven rijden. U rijdt achtereenvolgens langs de Reyerslaan, de Brand Whitlocklaan, de St Michellaan, de Louis Schmidtlaan en de Generaal Jacqueslaan. Aan het einde van de Generaal Jacqueslaan, de richting Terkamerenbos volgen. Eenmaal in het Terkamerenbos, neemt u de 2de uitrit tegenover de De Frélaan. Aan de volgende verkeerslichten, links de Houzeaulaan nemen. Aangekomen op het rond punt, bent u op de Ringlaan, waar u de hoofdingang binnenrijdt (Ringlaan 3).

Route (via Google Maps)

Met de trein

Neem vanuit de luchthaven de trein in de richting van het Zuidstation. De route vanaf het Zuidstation vindt u in de sectie "Met het openbaar vervoer".

Of neem de trein vanaf de luchthaven naar het Sint-Job station (lijn Zaventem-Luchthaven naar Charleroi). 1 direct rit per uur + de Diabolotoeslag

Cookies opgeslagen